Az ország jövőjét a családok jelentik
2014.01.28
A gyed extra bevezetésével a Fidesz igazolta, hogy az édesanyák mellett áll minden élethelyzetben – hangzott el Szabó Zsolt és Hajdúné Farkas Ildikó hatvani sajtótájékoztatóján.

A baloldal korábbi intézkedéseivel károkat okozott a családoknak, tettek helyett csak ígéretek jellemezték a munkájukat – jelentette ki Szabó Zsolt, Hatvan polgármestere, országgyűlési képviselő. Mint mondta, az ország jövőjét a családok jelentik, ezért a kormány számos intézkedéssel támogatja őket.Hangsúlyozta, a családok számára nemcsak a gyed extra, a családi adókedvezmények, a kiskeresetűek adókedvezménye jelent segítséget, hanem a rezsicsökkentés is.Hajdúné Farkas Ildikó, a Fidesz női tagozatának Heves megyei elnöke úgy fogalmazott, a gyed extra ösztönzi a gyermekvállalást, és segíti az anyák munkába állását. Kijelentette, ezzel az intézkedéssel a Fidesz igazolta, hogy az édesanyák mellett áll minden élethelyzetben.Mint ismert, a Fidesz Nőtagozata aláírásgyűjtést indított a gyed extra védelmében. A acsaladazelso.fidesz.hu oldalon alig egy perc alatt leadhatják aláírásukat mindazok, akik meg akarják védeni ezt az intézkedést.(fidesz.hu)