A Tolna megyei családok nem kérnek a Gyurcsány-koalíció megszorításaiból
2014.01.29
Gyurcsány Ferenc mai nyilatkozata egyértelművé tette, hogy most is megszorításokra készülnek.

El akarják törölni a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, a gyed-extrát, tandíjat akarnak bevezetni és brutális adóemeléssel akarják büntetni mindazokat, akik a családi adórendszerrel jobban jártak.Ha rajtuk múlna, ismét a családok húznák a rövidebbet. A Tolnai megyei családok nem kérnek a Gyurcsány-koalíció megszorításaiból. Az előző Gyurcsány-korszak a sorozatos megszorításokról szólt, ezt a Tolna megyei családok is bőrükön érezhették már egyszer. Kivétel nélkül mindig a családok, a munkavállalók és a nyugdíjasok zsebében turkáltak, véletlenül sem a bankokéban és a multikéban, ha pénzt akartak behajtani."A Gyurcsány-koalíció az égvilágon semmit sem változott."Azt mondták, nem lesz gázáremelés, aztán tizenötször emelték a rezsit. Elérték, hogy 2010-re már a magyarok fizették Európa legmagasabb gázárát és második legmagasabb áram árát.Megduplázták a munkanélküliséget. Több mint negyedmillió embert tettek munkanélkülivé, és elvettek az emberektől egy havi munkabért.A gyermeket nevelőket szünet nélkül megszorításokkal sújtották. Eltörölték a gyerekek után járó adókedvezményt, meg akarták adóztatni a családi pótlékot, és elvettek egyévnyi gyest. Nem kímélték a nyugdíjasokat sem, elvettek egyhavi nyugdíjat és bevezették a vizitdíjat.A Gyurcsány-koalíció az égvilágon semmit sem változott. A kormányzást pedig továbbra sem tudják megszorítások nélkül elképzelni. Vissza akarnak térni a Gyurcsány-korszak gazdaságpolitikájához, amikor szó sem volt kölcsönös teherviselésről. Mindig minden terhet a magyar családok cipeltek a vállukon.A választás tétje a Tolna megyei családok számára is, hogy Magyarország és a családok tovább tudnak-e erősödni, vagy hagyjuk-e, hogy visszajöjjön az új Gyurcsány-korszak, amely egyszer már tönkretette nemcsak az országot, hanem az itt élő családokat is.(fidesz.hu)