Gödöllő is kiáll a gyed extra védelmében
2014.02.05
A gyed extra melletti kiállás fontosságára hívta fel a figyelmet Vécsey László, a Fidesz gödöllői képviselőjelöltje.

A gyed extra megvédése azért vált indokolttá, mert a Gyurcsány-koalíció kormányra kerülése esetén eltörölné azt – mondta a képviselő gödöllői sajtótájékoztatóján."Ha a Gyurcsány-koalíción múlna, megszüntetné a gyed extrát."A családok nem lehetnek nyugodtak, mert a baloldal újra arra készül, hogy megszorításokkal sújtsa őket. A Gyurcsány- programból egyértelműen kiderül, hogy megint a családok húznák a rövidebbet.Ha a Gyurcsány-koalíción múlna, megszüntetné a gyed extrát, eltörölné a családi adókedvezményt, és elvenné a rezsicsökkentést is - hívta fel a figyelmet.A Fidesz Női Tagozata ezért Gödöllőn is aláírásgyűjtést indított a gyed extra védelmében, az aláírásokat a www.csaladazelso.fidesz.hu honlapon is várják. A Fidesz a baloldallal ellentétben megvédi a gyermeket nevelőket, és azon van, hogy minden család zsebében több maradjon – hangsúlyozta Vécsey László kormánypárti képviselő.(fidesz.hu)