Minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése
2014.02.19
Mára minden kormánypárti jelölt leadja az eddig gyűjtött ajánlásait a helyi választási irodákon.

A Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei  országszerte rekord-gyorsan rekordszámú ajánlást gyűjtöttek. Ez minden idők legsikeresebb aláírásgyűjtése a Fidesz történetében. Jelöltjeink mindegyike köszönetet mond a megtisztelő bizalomért a választóknak és a segítségéért Magyar Csapatnak. A támogatói aláírások gyűjtése folytatódik, mert szeretnénk mindenkihez eljutni, aki támogatja a Fidesz-KDNP szövetséget.Egy nap alatt 3200-an támogatták Dr. Kovács József indulását Békés megye 3. számú választókerületben. A képviselőjelölt az elkövetkező időszakban személyesen keresi fel azokat a választókat, akik egyetértenek a rezsicsökkentéssel és támogatják a Fidesz-kormány magyar családokért tett intézkedéseit.Vargha Tamás, Fejér megye 1. számú választókerületének képviselőjelöltje kedden délután a székesfehérvári Választási Irodában leadta az ajánlóíveket, és bejelentette egyéni képviselői indulását az országgyűlési választáson. Másfél nap alatt több, mint 3500 támogató aláírást sikerült összegyűjtenie.Mengyi Roland, Borsod megye 6. választókerületének képviselő-jelöltje is összegyűjtötte a  szükséges ajánlásokat, így már hivatalosan ő is a Fidesz-KDNP jelöltjeként indul  az áprilisi választásokon.László Tamás immár mindent megtett, hogy hivatalos jelöltje legyen Budapest 12. választókerületének. A képviselő-jelölt egy nap alatt 2984 ajánlást gyűjtött össze. Witzmann Mihály a jelöltállításhoz szükséges ajánlások hatszorosát, 2940 támogatói aláírást gyűjtött össze Somogy megye 4. választókerületében.Borsod megye 04. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltje, Demeter Zoltán is leadta a helyi választási irodában a szükséges ajánlásokat.Szatmáry Kristóf Budapest 13. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltje, a szükséges ajánlás hatszorosát, 3000 aláírást gyűjtött össze mindössze egy nap alatt. Az elkövetkező két hétben a támogató aláírások gyűjtését folytatják.Borsod megye 7. számú választókerületének kormánypárti képviselő-jelöltje, Tállai András is hivatalosan is leadta a szükséges ajánlásokat.Ágh Péter, Vas megye 2. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltje is leadta a jelöltségéhez szükséges ajánlásokat.Pánczél Károly, Pest megye 11. számú választókerületében is már kedd délután leadta az eddig összegyűlt 2400 ajánló aláírást.Pest megye 3. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje, Hadházy Sándor alig 24 órával az aláírásgyűjtés megkezdése után 2880 támogató aláírást gyűjtött össze, ezeket kedden délután - a körzetben elsőként - le is adta személyesen a helyi választási irodában. Hadházy Sándor köszönetet mondott a nagyszámú, lelkes Magyar Csapatnak, amely lehetővé tette az aláírások gyors összegyűjtését.Hörcsik Richárd is leadta már az eddig összegyűjtött támogató aláírásokat Borsod megye 5. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltjeként. Riz Gábor is Borsod megye 3. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje is túl van a jelölésen.Rogán Antal is személyesen adta le még hétfőn az első nap alatt összegyűlt, rekordmennyiségű - 5328 darab - ajánló aláírást, és köszönetét fejezte ki a választópolgárok támogatásáért. Budapest első számú választókerületének (I. kerület, V. kerület, VIII. kerület Palotanegyed, IX. kerület Ferencváros belső része) egyéni képviselő-jelöltje folytatja a támogatói aláírásgyűjtést, célja, hogy mindenkit felkeressenek.Simon Róbert Balázs, Győr-Moson-Sopron megye első számú választókerületében szintén leadta már az eddig összegyűjtött támogatói aláírásokat.Elsőként adta át a szükséges ajánlásokat Bányai Gábor, Bács-Kiskun megye 5. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is. Egy nap alatt 3200 aláírást gyűlt össze, a nagy számú ajánlás azt jelzi, hogy a választópolgárok támogatják a Fidesz-kormány családokért tett intézkedéseit.Kovács Zoltán, Veszprém megye 4. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltje is már összegyűjtötte és leadta a hivatalos jelöltséghez szükséges ajánlások közel ötszörösét, 2351 darabot.Baranya megye 4. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje, Tiffán Zsolt is összegyűjtötte és leadta Szigetváron a helyi választási irodában a hivatalos jelöltségéhez szükséges támogatói aláírásokat.Bóna Zoltán, Pest megye 8. számú választókerületében is elsőként adta le a több mint 3000 ajánlást a szigetszentmiklósi választási irodában és köszönetét fejezte ki támogatóinak és segítő önkénteseinek.Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője, Baranya megye 2. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje is leadta a szerda reggelig összegyűlt 2636 darab támogatói aláírást.Szerdán a Hajdú megyei Debrecenben Tasó László és Pósán László képviselő-jelöltek személyesen, míg Kósa Lajos egyéni jelölt ajánlásait kampányfőnöke adta le a helyi választási irodában. Az aláírásgyűjtés Hajú-Bihar megyében is folytatódik, mert hajdú-bihari családok is úgy gondolják, hogy folytatni kell a rezsicsökkentést, a családvédelmi rendszer kiteljesítését, meg kell védeni a nyugdíjakat, alacsonyan kell tartani az infációt és fokozni kell a gazdasági növekedés egyre kedvezőbb ütemét. További munkahelyeket kell létrehozni, és kiszámítható jövőt kell biztosítani fiataljainknak.Harrach Péter, Pest megye 4. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltjétől is már átvette a váci jegyző asszony is a rekord gyorsasággal, rekordszámban összegyűlt támogatói aláírást. A támogatói aláírásgyűjtést pedig itt is folytatják,  mert Vácott is mindenkihez szeretnénk eljutni és a támogatásukat kérni.Már kedd délután túl volt  a jelölésen Pest megye 9. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje, Czerván György is. Újpesten, Budapest 11. számú választókerületében elsőként adta le az ajánlási íveket a Választási Irodában Dr. Hollósi Antal, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje. Rekordidő alatt összegyűlt eddig 2397 támogató aláírás. Természetesen az önkéntes segítők nem állnak meg, támogatói íveken tovább gyűjtenek. Hajrá Magyarország, hajrá Újpest!Horváth László, Heves megye 2. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltje kevesebb mint egy nap alatt összegyűjtötte és már kedden leadta a hivatalos jelöltséghez szükséges ajánlások közel ötszörösét, 2424 darabot. Varga Gábor, Fejér megye 5. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje is túl van a jelölésen.Tessely Zoltán is leadta már az eddig összegyűjtött, 3200 támogató aláírást Fejér megye 3. számú választókerületének egyéni képviselő-jelöltjeként.Szabolcs Attila, Budapest 18. egyéni választókerületének - Albertfalva, Budafok, Budatétény, Kelenföld, Kelenvölgy, Nagytétény polgárainak – képviselő-jelöltje is leadta a kevesebb, mint 48 óra alatt összegyűjtött 2600 ajánló aláírást, és megköszönte támogatást.Kontrát Károly, Veszprém megye 2. számú választókerületének egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje is leadta az eddig összegyűlt 1784 ajánló aláírást a helyi választási irodában. Dr. Vitányi István, Hajdú-Bihar megye 4. választókerületében szintén elsőként adta le a jelöltállításhoz szükséges aláírásgyűjtő íveket, a szükséges 500 aláírás többszörösét. Köszönetét fejezte ki a támogatásért, az aláírásgyűjtést pedig folytatják csütörtökön Berettyóújfaluban, akik az újságos előtt és a piacon várják megtisztelő jelentkezésüket. Emellett továbbra is lehet személyesen is aláírni a Kálvin tér 5. szám alatti Fidesz-irodában 8 és 17 óra között.Potápi Árpád János, a Fidesz-KDNP Tolna megye 02. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje is 400 db, 3200 választópolgár aláírásával ellátott ajánlóívet adott át a választókerület választási bizottságának, Dombóváron.(fidesz.hu)