Németh Szilárd összegyűjtötte az induláshoz szükséges támogatást
2014.02.19
Németh Szilárd, a Fidesz-KDNP csepeli és soroksári országgyűlési jelöltje már az első napon megszerezte, szerdán pedig leadta a választásokon való induláshoz előírt támogató aláírásokat.

"Csepel az elmúlt négy évben többet fejlődött, mint az azt megelőző 16 éves MSZP-s vezetésű időszakban összesen."Az aláírásgyűjtés folytatódik. Csepeli és soroksári önkénteseink szeretnének a Fidesz-KDNP valamint a rezsicsökkentés valamennyi támogatójához eljutni. Munkánk során számos, a rezsicsökkentéshez kapcsolódó javaslatot, észrevételt és fogyasztóvédelmi panaszt is feljegyeztünk. Örömmel tapasztaljuk, hogy sokan értékelik nagyra az elmúlt években megszépült és megújult csepeli parkokat, közterületeket, az új uszodát, a már megvalósult és a megkezdett város-rehabilitációs programokat, a gerincutat és útépítéseket, a csatornázást és a számos más közlekedési, egészségügyi és oktatási fejlesztést. Sokan emelték ki azt is, hogy az Európát is sújtó gazdasági válság ellenére Csepel az elmúlt négy évben többet fejlődött, mint az azt megelőző 16 éves MSZP-s vezetésű időszakban összesen. Köszönjük a támogatást, de ne felejtsék: április 6-án lesz a döntés napja!(Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete)