Folytatjuk a támogatói aláírások gyűjtését
2014.02.20
Rekordszámú támogatással és rekordgyorsasággal, elsőként állítottunk országos listát, de a támogatói aláírások gyűjtését az ajánlások leadását követően is folytatjuk.

Az a célunk, hogy a lehető legtöbb számú támogatói aláírást gyűjtsük össze, és minden magyar állampolgárnak szeretnénk biztosítani a lehetőséget, hogy kifejezze támogatását a Fidesz-KDNP szövetség mellett. Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát! Szeretnénk mindenkihez eljutni és a támogatását kérni a további munkához, hogy folytatni tudjuk a rezsicsökkentést, még jobban támogatni tudjuk a magyar családokat, nyugdíjasokat, és további munkahelyeket teremtsünk.Április 6-án sorsdöntő választás lesz, arról döntünk, hogy tovább megyünk a jövő felé, vagy hagyjuk, hogy visszahúzzanak minket a múltba. Ahhoz, hogy megvédjük, amit elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, számítunk az Ön támogatására is!Önkénteseink és jelöltjeink ezért a következő napokban is minden városba, minden faluba, minden utcába, minden házhoz elmennek, és a közterületeken felállított standokon is ott lesznek, hogy a magyar emberek bizalmát és támogatását kérjék a további munkához.Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Földi László házról-házra járva gyűjti az aláírásokat.Mengyi Roland is személyesen gyűjti az aláírásokat.Munka közben Simonka György.Aláírásgyűjtés Berettyóújfaluban.Rónaszékiné Keresztes Monika a Nyugati téri aluljáróban gyűjti az aláírásokat.Boldog István is gyűjti az aláírásokat.Gyűlnek az aláírások, a Bács-Kiskun megyei 1-es számú választó körzetben induló Dr. Salaz Lászlónál is.Szatmáry Kristóf a budapesti 13. választókerületben gyűjt ajánlásokat.Seszták Miklós pénteken Kisvárdán gyűjtötte az aláírásokat. Varga Mihály szombaton a III. kerületben gyűjtötte az aláírásokat.György István szombaton Kispesten gyűjtötte az aláírásokat.A hétvégén Érden és Diósdon is rendkívül sokan támogatták dr. Aradszki András jelöltségét és a Fidesz-KDNP kormány politikáját.Tessely Zoltán választókerületében az elmúlt hét során már több ezren írták alá a támogató ívet annak érdekében, hogy a Fidesz megvédje a rezsicsökkentést, a családokat, a munkahelyeket és a nyugdíjakat.Dr. Pósán László Hajdú-Bihar megye 2. választókerületében gyűjti az aláírásokat.Az utcán is gyűjtötte az aláírásokat Dr. Vas Imre a Józsefvárost és Ferencvárost is érintő Budapest 6-os számú egyéni váűlasztókerület Fidesz-KDNP-s országgyűlési jelöltje.Sági István képviselőtársával és barátaival Tiszaföldváron gyűjtötte az aláírásokat hétfőn Boldog István.Dr. Tilki Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4. választókerületében gyűjti a támogatói aláírásokat.Szászfalvi László országgyűlési képviselő-jelölt köszöntötte Póznik Istvánné Csurgói lakost, mint legidősebb támogatóját. Rozi néni ebben az évben tölti be a 100. életévét. Simon Róbert Balázs délutánonként városrészről-városrészre jár és gyűjti az aláírásokat. Kedden Adyvárosban, a Szigethy Attila úton járt, ahol Marika néni és a Balogh család is kedvesen fogadta és támogatta. "Köszönöm! A következő hetekben is folytatom a gyűjtést, mert minél több lakásba szeretnék személyesen bekopogtatni" - írta Facebook oldalán győri képviselőjelöltünk."Sokan tisztelnek meg azzal, hogy személyesen írják alá a támogatói aláírásgyűjtő ívet a Fidesz-irodában. Nagyon köszönöm a támogatásukat, hálás vagyok a bizalmukért. Az aláírásgyűjtés folytatódik, holnap, azaz február 27-én megtalálja standjainkat Berettyóújfaluban, míg településén keresse aktivistáinkat" - közölte Dr. Vitányi István, berettyóújfalui képviselőjelöltünk.Völner Pál szerdán Esztergomban gyűjtötte az aláírásokat. Menczer Erzsébet Békásmegyeren gyűjtötte szerdán a támogató aláírásokat."Ma is sok támogatónkkal találkozhattam személyesen a megyeszékhelyi Városháza előtt. A támogató aláírások gyűjtése nem ért véget, igyekszünk eljutni mindenkihez!" - közölte Vígh László Zala megye 1. választókörzetének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje.A választások előtt 39 nappal, Becsó Zsolt választókörzetében - Nógrád 1. választókerületének fideszes jelöltje -, több, mint 16000 ezer aláírást gyűjtött össze. Képviselőnk köszöni a támogatást a nógrádi polgároknak.Dunai Mónika Budapest 14. választókerületében gyűjti a támogatói aláírásokat.Pócs János pénteken Jászladányban gyűjtötte a támogatói aláírásokat.Hollósi Antal Gábor pénteken Újpesten gyűjtötte az aláírásokat. Papcsák Ferenc Zuglóban a Bosnyák téren gyűjti az aláírásokat.Salacz László Kecskeméten, a piacnál gyűjti az aláírásokat.Kovács István, a Roma kisebbség képviselője 300 aláírást nyújt át Hargitai Jánosnak.Dorkota Lajos is aláírt Mohácson a Búsójáráskor.A busók is aláírtak Mohácson.Kucsák László, a XVIII. kerületben házról házra járva gyűjtötte hétfőn a támogatói aláírásokat. Cseresnyés Péter Nagykanizsán gyűjtötte az aláírásokat. Henfe Csaba csütörtökön Szombathelyen gyűjtütte a támogatói aláírásokat.A cikk folyamatosan frissül.(fidesz.hu)