A Simon-ügyről beszéljen Bajnai!
2014.02.28
A Fidesz győri szervezete azt szeretné, hogy Bajnai Gordon adjon egyenes válaszokat: mit tud a Simon-botrányról.

Borsi Róbert, a Fidesz győri szervezetének szóvivője így reagált az Együtt-PM szövetség vezetőjének kisalföldi megyeszékhelyen tett látogatására.Mint írta, "csalódott a győriek döntő többsége és mi is, hiszen nagyrészt azt szerették volna megtudni Bajnai Gordontól, hogy ő, személyesen helyesli-e azt, hogy Mesterházy Attila menekül a felelősség elől a Simon-botrány kapcsán", elhiszi-e neki, hogy "az MSZP elnöke az ég adta világon semmit nem tudott arról, hogy a saját helyettese és bizalmasa százmilliókat gyűjtöget titokban a bankszámláján".Arra is kíváncsiak, mit tudott Bajnai arról, mi történt Simon Gábor és Mesterházy Attila négyszemközti találkozóján, hiszen 24 napja nem világosítja fel senki az embereket, honnan van Simon Gábor 240 millió forintja.Borsi Róbert a győriek nevében arra kérte Bajnait, hogy legközelebb csak akkor menjen a városukba, ha egyszer végre kész egyenes válaszokat adni kérdéseikre, "és nem kertel, nem a kertek alatt bujkál".(MTI - fidesz.hu)