Borsod nem kér a Gyurcsány-koalícióból
2014.03.03
Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc nem kér a Gyurcsány-koalíció hazug és reménytelen ígéreteiből - mondta Sebestyén László, a Fidesz miskolci szervezetének elnöke sajtótájékoztatón, Miskolcon, hétfőn.

A politikus, aki pártja országgyűlési képviselője és képviselő-jelöltje is, úgy fogalmazott: a "Gyurcsány-program a borsodiaknak csak megszorításokat hozna, munkanélküliséget, fizetéscsökkentést, a családi adókedvezmény és a rezsicsökkentés eltörlését"."A borsodi embert a Gyurcsány-koalíció mindig csak kihasználta, az éhségmenetben végig gyalogoltatták az itt élő közfoglalkoztatottakkal a fél országot, hergelték őket, hogy mondjanak le a nekik egyetlen esélyt nyújtó közfoglalkoztatásról, miközben az éhségmenet élén képmutató módon az MSZP elnökhelyettese, Simon Gábor menetelt, aki titokban százmilliókat gyűjtögetett "- fogalmazott Sebestyén László.A fideszes politikus szólt arról is, hogy a Gyurcsány-korszak megszorítások sorozatát hozta, negyedmillió embert tett munkanélkülivé, és hagyta, hogy Borsodban is tömegek tengődjenek segélyen.(MTI-fidesz.hu)