Itt képesek összefogni az emberek
2014.03.31
Nincs nagyobb tisztelet és megbecsülés, mint választott képviselőként az embereket szolgálni – jelentette ki Zsigó Róbert.

A Fidesz bajai választási gyűlésén hétfőn a város polgármestere és a térség képviselőjelöltje azt mondta, hogy hálás a bizalomért és a biztatásért.Hangsúlyozta: Baja és a Bácska nemcsak az ország legszebb vidéke, de itt képesek összefogni az emberek a bajban. Így volt ez a dunai árvíz idején is, számíthattunk Önökre és a kormányra is – fűzte hozzá. Tiszteljük egymást és vigyázunk egymásra, ez segíthet csak a legnehezebb időkben – jegyezte meg."Nem fogom hagyni, hogy önös érdekből tönkretegyék, amit elértünk közösen."A célkitűzéseket érintve elmondta: rendbe kellett tenni a város költségvetését. Ezzel szemben ma a költségvetés stabil és mozgásteret teremt a jövőre, amiből fejleszteni és munkahelyeket teremteni is lehet - hangsúlyozta.Ezt követően hosszasan sorolta a polgármester az elmúlt négy évben elért eredményeket, így a Sugovica magas partfalának megerősítését, bölcsődei és óvodai beruházásokat, és a Szent Rókus Kórház fejlesztését, amely befejezése után a térség lakóinak ellátását fogja biztosítani.Zsigó Róbert kitért arra is, hogy több, mint 20 milliárd forint értékű fejlesztés zajlik Baján és térségében. Ennek kapcsán úgy fogalmazott: folytatni szeretnénk, mert túl sok energiát áldoztunk, hogy most ezt veszni hagyjuk. Nem fogom hagyni, hogy önös érdekből tönkretegyék, amit elértünk közösen – szögezte le.Ennek kapcsán kiemelte: „ha eredményeinket támadják, azt nem hagyom, mert Önök azzal bíztak meg, hogy városomat, a térségemet szolgáljam”. Sokan és elegen vagyunk ahhoz, hogy folytassuk a megkezdett munkát – húzta alá. Végül arra szólított fel mindenkit, hogy április 6-án menjen el szavazni, és mindkét szavazatával a Fideszt támogassa.(fidesz.hu)