A Jobbikra leadott szavazat az ellenzék esélyét növeli
2014.04.03
A Jobbik politikája veszélyezteti a magyarok egzisztenciáját és munkahelyeit – reagált Hoppál Péter az ellenzéki párt kijelentéseire.

A Fidesz szóvivője egy más témában tartott sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra, hogy a Jobbik Orbán Viktor ellenzéke. Aki a Jobbikra szavaz, az ellenzéket erősíti – fűzte hozzá, kiemelve, minden egyes más pártra leadott szavazat nem segíti, hanem gyengíti Orbán Viktor munkáját.Minden egyes elveszett szavazattal nő az esélye, hogy visszatér a Gyurcsány-korszak – hangsúlyozta. Mint mondta, ezért fontos, hogy aki egyetért a kormányzat politikájával, az országos listán és az egyéni jelöltnél is a Fideszre adja le a voksát.Úgy fogalmazott, a felét se tudta volna elérni Orbán Viktor ebben a négy évben az elvégzett teljesítménynek, ha nem lett volna ilyen erős parlamenti támogatása, többsége. Csak egy ugyanilyen erős parlamenti többséggel tudunk cselekvőképesek lenni; Orbán Viktor csak egy erős parlamenti többséggel a háta mögött tudja tovább folytatni a rezsicsökkentést, a munkahelyteremtést, a családok terheinek csökkentését – zárta szavait.(fidesz.hu)