Győr megújulását nem lehet nem észrevenni
2014.04.03
A kormány azért tudta megvédeni az elért eredményeket, mert erős kormányként, erős felhatalmazással végezhette munkáját – hangzott el a Fidesz győri választási gyűlésén, csütörtökön.

Városunk Magyarország gazdasági motorja lett, húzva magával a régiót – jelentette ki Borkai Zsolt Győr polgármestere. A fejlesztés azonban nem valósulhatott volna meg Önök nélkül – mutatott rá. Elkötelezettségüknek köszönhetően a jövő valóban Győrben épül – emelte ki.Győr megújulását nem lehet nem észrevenni – jegyezte meg Szijjártó Péter. A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára elmondta: "ma mi számítunk esélyesnek, de a helyzet abból a szempontból nem változott 2002-höz képest, hogy annyit vagy még többet kell dolgoznunk, mint akkor"."Újult erővel Magyarország fejlődéséért!"Simon Róbert Balázst és Kara Ákost méltatva, kiemelte, hogy vasárnap után, ha a polgárok bizalmat szavaznak nekik, újult erővel fognak együtt dolgozni Magyarország fejlődéséért.Három nap múlva ismét választunk, és a gyűlésen megjelentek nagy számából arra következtethetünk, hogy érzi mindenki milyen sok múlik a most vasárnapi voksoláson - emelte ki Simon Róbert Balázs a győri 1. választókerület fideszes jelöltje. Szavai szerint a kormány azért tudta megvédeni az elért eredményeket, mert erős kormányként, erős felhatalmazással végezhette munkáját.Elindultunk az úton és biztató eredményeink vannak, de ez még nem az út vége, mert most következhet a finomhangolás időszaka - hangoztatta, megjegyezve, hogy a vasárnapi szavazáson nem kisebb a tét, mint hogy folytathatjuk a megkezdett utat, vagy a 2002-10-es időszakhoz hasonlóan ismét kiszolgáltatottá válunk.Végül megígérte, hogy megválasztása esetén azért fog dolgozni, hogy a lehető legtöbb forrás érkezzen a város és a térség gazdaságának fejlesztésére.Kara Ákos, Győr 2. választókerületének kormánypárti jelöltje kifejtette: az elmúlt hónapokban ugyanazt tette, mint az elmúlt négy évben: Győrért és térségéért dolgozott. Ezzel szemben „a naponta változó nevű, szivárványkoalíció jelöltjei” még csak most ismerkednek a környék településeivel.Ennek kapcsán leszögezte elég volt abból, hogy mindig mindent a nulláról kell kezdeni, hogy a baloldali pártok ismét elherdálják jövőnket.(fidesz.hu)