Vasárnap csak a Fidesz - Hatvanban is!
2014.04.03
A vasárnapi választások tétje, hogy folytatódik-e a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtés politikája, vagy visszatér a Gyurcsány-korszak.

Három nappal a választások előtt Horváth Richárd, Hatvan alpolgármestere és Lestyán Balázs, a hatvani Fidesz frakcióvezetője arról tartott sajtótájékoztatót, hogy április hatodikán nem szabad megosztani a szavazatokat. Minden elvesztegetett szavazattal nő az esélye, hogy visszatér a Gyurcsány-korszak. Tévedés ne essék, a Jobbik Orbán Viktor ellenzéke. Így aki a Jobbikra szavaz, az az ellenzékre szavaz – fogalmazott Horváth Richárd. Hozzátette: erős kormányra van szüksége hazánknak, hiszen Orbán Viktor a felét sem tudta volna elérni ebben a négy évben, ha nem lett volna ilyen erős többsége."Április hatodikán nem szabad megosztani a szavazatokat."Lestyán Balázs hangsúlyozta: csak egy ugyanilyen erős többséggel lehet cselekvőképesnek lenni. Tovább kell folytatni a rezsicsökkentést, a munkahelyteremtést, a családok terheinek csökkentését. Ma Magyarország stabil, erős ország Európában, de a Jobbikkal már nem lenne így. Az ő politikájuk veszélyeztetné a munkahelyeket, a gazdasági növekedést - fogalmazott.Horváth Richárd kitért arra: vasárnap a magyaroknak választaniuk kell, hogy haladunk-e tovább ezen a reményteli úton, vagy hagyjuk-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak. Ehhez egységes szavazatra van szükség, így arra kérik a szimpatizánsokat, hogy április hatodikán az országos listán a Fideszre, az egyéni jelölteknél pedig Szabó Zsoltra szavazzanak. Minden más pártra leadott szavazat Orbán Viktor munkáját gyengíti – zárta a sajtótájékoztatót.(fidesz.hu)