Egyre többen a Fidesz eredményváróján
2014.04.06
Több ezer Fidesz-KDNP szimpatizáns gyűlt össze vasárnap kora este a budapesti Bálna déli teraszán, a kormánypártok országgyűlési választási eredményvárójánál.

A IX. kerületi téren felállítottak egy színpadot - háttérben a Gellért-heggyel - a Fidesz-nagygyűlésekről ismert "Csak a Fidesz" feliratú pulpitussal. A jelenlévők – köztük fiatalok és idősek egyaránt – kivetítőn követik az eredményeket. A helyszínen lacikonyha üzemel, és sörös padokat is felállítottak. A déli teraszra folyamatosan érkeznek a szimpatizánsok, a padok már kora este megteltek.Bent az épületben, a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központban működik a Fidesz-KDNP eredményváró sajtóközpontja, ahol hat óra után már számos tévéstáb és rádió összeállította bejelentkező állását, továbbá az írott sajtó több tucatnyi képviselője és a fotósok is megkezdték munkájukat.A sajtóközpontban kör alakú, narancssárga alapon olvasható fehér Fidesz-feliratokat helyeztek ki. A politikusok és más vendégek a sajtónak fenntartott rész fölötti emeleten követik figyelemmel a választás alakulását.(fidesz.hu)