„Köszönet az aktivistáknak”
2014.04.06
Külön szeretnénk megköszönni önkénteseinknek, akik az elmúlt hónapokban segítettek nekünk a kampányban - nyilatkozta a fidesz.hu-nak Zsigó Róbert.

Az első szó mindenképpen a köszöneté. Meg kell köszönnünk minden magyarnak, lakjon akár határon innen, akár határon túl, aki részt vett az országgyűlési választáson. Külön szeretnénk megköszönni önkénteseinknek, akik az elmúlt hónapokban segítettek nekünk a kampányban, és természetesen köszönet jár annak a több ezer embernek, aki ma azon dolgozott, hogy a választások rendben lebonyolódjanak – mondta portálunknak a nagyobbik kormánypárt szóvivője, a választások lezárultát követően."nyugodt, megbízható választáson vagyunk túl."Zsigó Róbert szerint „az látszik már, hogy nem jött be a baloldal előzetes jóslata, hogy az új választási rendszerben nem lehet lebonyolítani megfelelően a választásokat, hiszen nyugodt, megbízható választáson vagyunk túl, kevesebb volt a probléma, mint az előző voksolások alkalmával.”Az exit poll felmérések adatai bizakodásra adnak okot, de több elemző is arra hívja fel a figyelmet, hogy az egyéni választókerületekben dől el a választás, ezeket az eredményeket egyelőre nem ismerjük, de bizakodóak vagyunk – fogalmazott Zsigó Róbert, aki köszönetet mondott a bajai és a bácskai szavazóknak is, hogy elmentek voksolni. (fidesz.hu)