Jó válaszokat találtunk
2014.04.10
Varga Mihály (Fidesz-KDNP) szerint sikerült jó válaszokat találni az emberek kérdéseire, problémáira. A nemzetgazdasági miniszter a vasárnapi választási eredményét értékelve az MTI-nek nyilatkozva úgy vélekedett, győzelméhez hozzájárult, hogy egyedül neki volt programja.

Kiemelte: "fontosnak érzem, hogy 16 éve ebben a választókerületben lakom, jól ismernek az itt élők. Többször megkerestek már, hogy induljak el, vállaljam a megmérettetést". A fővárosi 4-es választókerület, ahol Varga Mihály is indult, magában foglalja a II. és III. kerület egy részét. A politikus hangsúlyozta: "sikerült Budapest második legjobb eredményét elérnünk. Listán 21 ezer voksot kaptunk, egyéni jelöltként közel 24 ezer szavazatot gyűjtöttem be." A jövőbeni teendőkről elmondta: elkezdődött a II. kerületben a volt ipari minisztérium bontása, az épületet a 70-es években egy légcsatornába építették, elzárva ezzel a friss levegő beáramlását Budára. Rámutatott: "felújítjuk a méltatlanul elhanyagolt Klebelsberg kúriát, leraktuk az alapkövét Óbudán egy jégcsarnoknak. Bőven lesz tennivaló tehát a következő négy évben is, bízom abban, hogy a mainál is szerethetőbb, élhetőbb városrész lesz Óbuda és a II. kerület".(MTI-fidesz.hu)