Közös munkával előrevihetjük a térség sorsát
2014.04.24
A választókerületében élők megbízható, szorgalmas, hitvallással és tudással rendelkező képviselője kívánok lenni – jelentette ki Lázár János csütörtökön Hódmezővásárhelyen.

Az eredmény józanságra kötelezi a győztest – mondta a hódmezővásárhelyi központú választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjeként immár negyedik egyéni képviselői mandátumát elnyerő, és az alföldi várost tíz esztendőn át polgármesterként is irányító képviselő. A tizennégy jelölt között a szavazatok 43,57 százalékát elnyerő politikus a hódmezővásárhelyi városháza érdeklődőkkel zsúfolásig megtelt dísztermében rendezett mandátumátadó ünnepségén hangsúlyozta, a következő évek fontos feladatának tarja, hogy meggyőzze azokat, akik távol maradtak, vagy nem rá adták a voksukat, „közös munkával a térség sorsát előrevihetjük”."kemény munkával, összefogással ez a vidék és az ország jobbá, szerethetőbbé, lakhatóbbá tehető."Lázár János szerint a sikeres politikához elkötelezettség kell. „A parlament nem cél, hanem eszköz, a hatalmat jóra kell használnunk mindannyiunknak, akik a választóktól bizalmat kaptunk” – fogalmazott a politikus, aki a közéleti munkát szakmának tartja, s bízik benne, „egyszer majd professzionális művelője lehet”. A parlamenti képviselő kötelessége, hogy mindenkit képviseljen az ország házában, azokat is, akik rá adták a voksukat és azokat is, akik ellene szavaztak – fejtette ki a honatya. Az április 6-án megkapott bizalom „sokkal nagyobb kötelesség számunkra, mint a 2010-es bizalom” – tudatta a politikus, hangsúlyozva, őszintén hiszi, kemény munkával, összefogással ez a vidék és az ország jobbá, szerethetőbbé, lakhatóbbá tehető. „Rám számíthatnak, én itthon maradok, innen nem messze, a szomszédban, ott megtalálnak” – mondta Lázár János.(MTI-fidesz.hu)