A baloldal semmit sem tanult
2014.05.20
Az agresszív és az erőszakos stíluson az emberek nemigen tudnak nevetni azok után, hogy Bajnai Gordon és szövetségesei a magyar politika legocsmányabb és legagresszívebb akcióját követték el tavaly októberben – hangsúlyozta a Fidesz szóvivője.

Az április 6-i vereség után, azt gondolhatta az ember a bukott baloldal tanul hibáiból, de semmit sem tanultak – mondta Hoppál Péter keddi sajtótájékoztatóján. Sem a szereplők, sem a politika, sem a stílus nem változott – jegyezte meg.Bajnai Gordon ma újra Orbán Viktor fejével focizik egy az interneten általa megosztott fotón, mémen, amit ő maga „csodálatosnak” tart a kommentje szerint – idézte fel a fideszes politikus.Gondolom viccesnek szánta Bajnai Gordon, hogy úgy kampányol, hogy a miniszterelnök fejét rugdossa – vélekedett.Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az agresszív és az erőszakos stíluson az emberek nemigen tudnak nevetni azok után, hogy Bajnai Gordon és szövetségesei a magyar politika legocsmányabb és legagresszívebb akcióját követték el tavaly októberben. Hoppál Péter felidézte, hogy a gyűlölettől megvadulva egy Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobrot döntöttek le a baloldali demonstrálók, a szobrot lefejezték, késsel döfködték, és akkor is a miniszterelnök fejét rugdosták.Majd, amikor megdöbbentek azon, hogy a magyarok többsége ezt az agressziót elutasítja, akkor Bajnai Gordon úgy tett, mint aki ott se volt – tette hozzá.Az elfojtott agresszió és gyűlölet, mégis változatlanul ott tombol Bajnai Gordonban, mert úgy tűnik, hogy újra legszívesebben Orbán Viktor fejét rugdosná – vélekedett a Fidesz szóvivője.Hogy erről mit gondolnak a magyarok, lesz alkalmuk kifejezni most vasárnap, amikor arról kell döntenünk, hogy kik képviseljék a magyarokat az Európai Unióban – emelte ki.(fidesz.hu)