A magyar politikusoknak hazánk érdekeit kell képviselniük
2014.05.30
Azt kértük minden magyar politikustól, hogy Magyarországon kívül Magyarország érdekeit egyetemlegesen képviseljék politikai megosztottság nélkül – mondta Rogán Antal.

A Fidesz frakcióvezetője egy más témában tartott sajtótájékoztatón újságírói kérdésre reagálva kiemelte, hogy már az EP-választás után is azt kérték minden magyar politikustól, hogy Magyarországon kívül Magyarország érdekeit egyetemlegesen képviseljék politikai megosztottság nélkül. Bajnai nem ezt teszi, mások érdekeit képviseli Magyarországon, amit a Fidesz a leghatározottabban elutasít – szögezte le. Ennél a csoportnál – legyen bármilyen is a valódi befolyása -, amikor Reding asszonyt látták vendégül, akkor Reding asszony kifejezetten rossz véleményt alkotott hazánkról – emlékeztetett a frakcióvezető. Azóta bebizonyosodott, hogy ezt olyan baloldali politikusok táplálták, akiket megbüntettek az emberek - fűzte hozzá.(fidesz.hu)