A miskolciak a gettó felszámolása mellett vannak
2014.06.16
A Fidesz-KDNP miskolci frakciója pénteken indította meg aláírásgyűjtési akcióját a miskolci nyomortelepek felszámolása mellett.

Pár óra alatt kiderült, hogy a város polgárai teljes mellszélességgel a városvezetés mellé álltak, mára több ezer támogató aláírás gyűlt össze.Azért álltak a miskolci lakosok mellénk, mert megértették, hogy az út, amelyen a gettófelszámolás érdekében elindultunk, az egyetlen olyan út, ami eredményhez és rendhez vezet.Hetek óta beszédtéma a városban, hogy sem a Jobbik, sem az MSZP nem támogatta a miskolci közgyűlésben Kriza Ákos polgármester javaslatát a nyomortelepek felszámolásáról."A baloldal politikája eddig csak a gyáva és ötlettelen halogatásról szólt Miskolcon."Ugyanakkor kiderült az is, hogy a városlakók túlnyomó többsége számára nyilvánvaló: a város nyomortelepeit felszámolni akaró politikának nincs alternatívája, nem maradhatnak úgy ezek a telepek, ahogy eddig voltak,hiszen a baloldal politikája eddig csak a gyáva és ötlettelen halogatásról szólt Miskolcon.Az első napok tapasztalataiból kiderült az is, hogy a miskolciak nem kérnek az MSZP végtelen halogatásából, de a nyomortelepekkel kapcsolatos Jobbikos handabandázásból, fölös indulatkeltésből sem, és nem jobbikos anarchiát akarnak, hanem tényszerű rendet és biztonságot.A józan többség támogatja a Fidesz-KDNP minden nagyotmondást nélkülöző politikáját, amely kellő határozottságot mutatva, de mégis az érintettekkel együttműködve biztosítja az eredményességet.Az aláírásgyűjtési kampány fejleményeiről folyamatosan tájékoztatjuk a közvéleményt.(A Fidesz miskolci szervezete)