Ne játsszák a szakértőt azok, akik tönkretették és eladósították az országot!
2014.07.02
Reagálás Pápa Levente (Együtt-PM) nyilatkozatára

A baloldal változatlanul és mániákusan ragaszkodik a megszorításokhoz, amelyekkel tönkretette az országot - ez derült ki ma is az Együtt-PM politikusának nyilatkozatából. A baloldalt emlékeztetjük a tényekre: az ország a Gyurcsány-Bajnai-kormány miatt került kilenc évre túlzottdeficit-eljárás alá, és az Orbán-kormány alatt került ki onnan. "Magyarország költségvetése ma stabil, a hiány a 2010-es kormányváltás óta három százalék alatt van."Magyarország költségvetése ma stabil, a hiány a 2010-es kormányváltás óta három százalék alatt van, a gazdaság tartós növekedési pályán, a baloldal által megduplázott államadósság pedig csökkenő pályán van.Mindezt úgy értük el, hogy a magyar családok terhei csökkennek, és egyre több embernek van munkája, mert a megszorítások helyett azoktól a szektoroktól kérünk fokozott tehervállalást, akik 2010 előtt mindig megúszták.Ezek egyike sem sikerült a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak, ezért sokan jogosan gondolhatják úgy, hogy ne játsszák a szakértőt azok, akik tönkretették, eladósították, és Európa szégyenpadjára ültették hazánkat. A bukott baloldallal ellentétben a kormánypárt nem támogatja a bankokat és multikat terhelő különadók kivezetését és a megszorításokra épülő gazdaságpolitikát. Világos, hogy a brüsszeli jelentés újabb nyomásgyakorlás a kormányra, hogy a külföldi bankok és multik terheit csökkentse, és ehhez - mint mindig - most is gőzerővel asszisztál a baloldal.(fidesz.hu)