Józsefvárosban sem ismerjük az ellenfelünket
2014.08.11
Kocsis Máté szerint a baloldal több budapesti kerületben, így Józsefvárosban sem nevezte még meg a jelöltjét.

"A Fidesz egységes kampánnyal készül az önkormányzati választásra, ezt nem befolyásolja, hogy a baloldali pártok egymás ellen, vagy egymással közösen indulnak."A polgármester a közrádióban ezt annak kapcsán mondta, hogy Lendvai Ildikó szerint már csupán három nyitott kerület van, és ezekről akár órákon belül megegyezhetnek a baloldali ellenzéki pártok. Falus Ferenc ezen a nyáron a sokadik jelölt, jelenleg befutónak tűnik, de sohasem lehet tudni a baloldali kis pártoknál, hogyan változtatnak - jelentette ki Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A fideszes politikus megjegyezte: sok budapesti kerületben, így például Józsefvárosban sem tudják, kik az ellenfelek.Kérdésre válaszolva elmondta: egységes kampánnyal készülnek az őszi önkormányzati választásra, és ezt nem befolyásolja, hogy a baloldali pártok egy-egy kerületben egymás ellen, vagy egymással közösen indulnak. A Fidesz polgármester-jelöltjeinek egyébként lesznek közös és helyi üzenetei is.Azt pedig, hogy milyen szembesítő kampányt folytatnak majd egy adott helyszínen, a helyi szervezetek döntik el – árulta el. A Fidesz egyébként több mint 1100 településen állított polgármester-jelöltet – mondta a politikus.(hirado.hu - fidesz.hu)