A közös értékeket tartjuk szem előtt
2014.08.14
A képviselőjelölteket a közös jövőkép és a Szeged megújulásába vetett hit köti össze - hangsúlyozta Kothencz János.

A közös értékeket szem előtt tartva kívánnak alternatívát kínálni a szegedi embereknek a Fidesz-KDNP és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület és Önkéntes Mozgalom önkormányzati képviselőjelöltjei - mondta Kothencz János polgármesterjelölt szerdán a csongrádi megyeszékhelyen. "A kormánnyal való együttműködés a garanciája a szegedi emberek leghatékonyabb érdekképviseletének."A polgármesterjelölt - hittanár, gyermek- és ifjúságvédelmi szakember, a Szeged-csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatójának főigazgatója - úgy fogalmazott, ő és csapata nem azzal kíván elsősorban foglalkozni, hogy mi volt jó vagy rossz az elmúlt években Szegeden. A képviselőjelölteket a közös jövőkép és a Szeged megújulásába vetett hit köti össze - hangsúlyozta Kothencz János, aki az egyik lakótelepi körzetben maga is indul a képviselői posztért. A húsz szegedi egyéni választókörzetben a politikus szavai szerint sok az új jelölt. A polgármesterjelölt azt mondta, a korábbi képviselők közül többen is életkoruk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem vállalták újból a feladatot.A lakótelepi körzetekben - amelyek jelentősége korábban elsikkadt - pedig igyekeztek olyan tenni akaró jelölteket találni, akik maguk is ott élnek.Kothencz János elmondta, hogy a kormánnyal való együttműködés a garanciája a szegedi emberek leghatékonyabb érdekképviseletének. Szeged az elmúlt években csaknem kiüresedett a lehetőségeit tekintve, saját kapacitásaiba sem képes belekapaszkodni akkor, amikor az emberek életminőségének jobbátételéről van szó.A kompenzációs listát Kothencz János vezeti.(MTI-fidesz.hu)