Sopron jövője és további fejlődése a tét
2014.08.22
Bemutatta önkormányzati képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP Sopronban.

A Fidesz minden soproni egyéni választókerületben indít jelöltet - jelentette be pénteken  Fodor Tamás polgármesterjelölt, a soproni Hűségkútnál tartott sajtótájékoztatón.Fodor Tamás, aki Sopron jelenlegi polgármestere is, elmondta, az önkormányzati választásokon fontos döntés előtt állnak a soproniak: Sopron jövője és további fejlődése a tét.Szeretnénk folytatni a megkezdett munkát, amihez a Fidesz-KDNP jelöltjei és polgármesterjelöltje számára kérjük a soproniak támogatását. A Fidesz jelöltjei között már bizonyított, tapasztalt önkormányzati képviselők és több, fiatal, felkészült jelölt is van, akiknek a választási győzelmében bízik a Fidesz-KDNP szövetség - fogalmazott a városvezető. A Fidesz-KDNP jelöltjei Sopron választókerületeiben:1. Barcza Attila2. Dr. Magas László3. Csiszár Ákos4. Tóth Éva5. Dr. Simon István6. Péli Nikoletta7. Sass László8. Pongráczné Várnai Mária9. Osváth András10. Dr. Farkas Ciprián11. Mágel Ágost12. Táp Lászlóné(fidesz.hu)