Bemutatták a Fidesz-KDNP devecseri jelöltjeit
2014.08.27
Devecser fejlődése az alapja annak, hogy a Somló-környék települései is fejlődésnek induljanak - hangsúlyozta Toldi Tamás, a kormánypártok polgármesterjelöltje.

Az eseményre Makovecz Imre utolsó alkotása, az Újjászületés kápolnája előtt került sor. A bemutatáson a jelölteken kívül megjelent Dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, és Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke."a következő években azt a közös építkezést kell folytatni, ami a kormány segítségével elkezdődött, és az előző négy évben megvalósult Devecserben."Dr. Kovács Zoltán elmondta, hogy a kormány az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított Devecserre.A katasztrófa utáni mentesítő munkálatokat példaértékű újjáépítés követte. Tavaly január elsején a város visszakapta azt a járási rangot, amit negyven évvel ezelőtt elvettek tőle, így ismét a Somló-környék közigazgatási központjává vált - emlékeztetett az államtitkár.Úgy vélte, a további fejlődés alapja lehet az a szabad vállalkozói zóna besorolás, amely az iparnak a városban való megtelepedését hivatott segíteni. A politikus úgy fogalmazott, hogy Devecser valóban az összefogás városa lett az elmúlt négy évben.Toldi Tamás, Devecser polgármestere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a folytonosságot hangsúlyozta. Azt, hogy a következő években azt a közös építkezést kell folytatni, ami a kormány segítségével elkezdődött, és az előző négy évben megvalósult Devecserben.Az a város, amely évtizedekig másodlagos szerepbe szorult, most egy teljesen megváltozott, megújult arcát mutatja. Devecser fejlődése az alapja annak, hogy a Somló-környék települései is fejlődésnek induljanak - hangsúlyozta Toldi Tamás. A képviselőjelöltekről elmondta, hogy különböző szakterületekről érkező emberek, akik a városban eddigi életükkel köztiszteletet vívtak ki maguknak, és akik akarnak és tudnak tenni Devecserért.A jelöltek szlogenje: Devecser mindenkiért, mindenki Devecserért.  A Fidesz-KDNP devecseri polgármesterjelöltje Toldi Tamás. Képviselő-jelöltek: Kovács Gyuláné, Kovács László, Mayer Gábor, Lenner András, Járóka Attila és Boldizsár Zsolt.(fidesz.hu)