Olcsóbb tankönyvekkel és pedagógus-béremeléssel kezdődik a tanév
2014.09.01
A Fidesz minden erejével segíti a gyermekes családok megélhetését.

Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy sikeres legyen a következő tanév: folytatódik az oktatás színvonalának emelése, minden eddiginél több gyermek jut ingyenesen, illetve olcsóbban tankönyvhöz, és tovább emelkedik a pedagógusok bére is."Idén könnyebb lett a tanévkezdés a magyar családok számára."Idén könnyebb lett a tanévkezdés a magyar családok számára. A Fidesz minden erejével segíti a gyermekes családok megélhetését: az átlagosan 20 százalékkal olcsóbb és sokaknak ingyenes tankönyvekkel, a családi adórendszerrel, a kiskeresetűek adócsökkentésével és a rezsicsökkentéssel.A most kezdődő tanév egyedülálló, hiszen már a diákok 60 százaléka ingyen kapja a tankönyveket.Az általános iskola első és második évfolyamán, a nagycsaládban élőknek és a rászorulóknak sem kell fizetniük a tankönyvekért, de a többi családnak is csökkennek a kiadásai, mert a tankönyvpiac átalakításának köszönhetően alacsonyabbak lettek a tankönyvek árai. (Selmeczi Gabriella, Emberi erőforrások kabinet, kabinetvezető)