Magyarországon megfizethetők lettek a rezsiköltségek
2014.09.10
Fenntarthatóvá kell tenni a rezsicsökkentést, amihez az állami közműholding lesz az egyik eszköz - jelentette ki Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa szerdán Tapolcán, a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülése előtt újságíróknak.

A politikus jelezte, a bankok elszámoltatása mellett a rezsicsökkentés lesz a másik fontos téma a háromnapos tapolcai tanácskozáson.Emlékeztetett: az idei három lépcsős rezsicsökkentés részeként már csökkent a gáz és az áram ára, októbertől pedig a távhő lesz olcsóbb, 3,3 százalékkal. "Magyarországon megfizethetők lettek a rezsiköltségek" - értékelt Németh Szilárd.A következő lépés a rezsicsökkentés fenntarthatóvá tétele, illetve a rezsicsökkentés olyan új szakaszba léptetése, amely a hazai vállalkozásokat fogja versenyelőnybe hozni - mondta a Fidesz országgyűlési képviselője, aki szerint ennek eszköze lesz majd az állami tulajdonú közműholding.(MTI-fidesz.hu)