A Fidesz folytatja a rezsicsökkentést
2014.12.03
Németh Szilárd, országgyűlési képviselő közleménye

A Fidesz elkötelezett a magyar családok terheinek csökkentésében. Az eddigi rezsicsökkentésnek köszönhetően több mint 300 milliárd forint maradt a családok zsebében. Az elért eredményeket már az Eurostat is elismeri."A kormány célja továbbra is az, hogy az energiaellátás Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában."Bebizonyosodott, hogy a 2013. január elseje óta tartó rezsicsökkentés eredményes volt, hiszen Európa legmagasabb energiaárai helyett ma a magyar családok fizetik az egyik legalacsonyabb energiaárat egész Európában. A Fidesz, ahogy ígérte, végre is hajtotta a rezsicsökkentést. A kormány célja továbbra is az, hogy az energiaellátás Magyarországon legyen a legolcsóbb Európában.A magyar emberek idén háromszor is megerősítették, hogy védjük meg és folytassuk azt az energiapolitikát, amely a családok terheinek csökkentését garantálja.Azon dolgozunk, hogy a magyar családok terhei tovább csökkenjenek. Ezért folytatjuk a rezsicsökkentést és kiállunk az állami közműszolgáltatás mellett.(fidesz.hu)