A baloldal a magyarokkal fizettette Európa legmagasabb gázárát
2015.01.19
A mai nyilatkozatokkal ellentétben a baloldal, amikor lehetősége volt rá, nemhogy nem csökkentette, hanem háromszorosára emelte a gáz árát. Kormányzásuk alatt a magyar családok fizették Európa legdrágább gázárát.

"A sorozatos rezsicsökkentésekkel mára elértük, hogy Európában a magyar családok fizetik a második legkevesebbet a földgázért és az áramért is."A baloldal semmit sem változik, még ma is a rezsicsökkentés ellen és a külföldi szolgáltatók üzleti érdekeiért harcol.Azt se felejtsük el, hogy a baloldali képviselők közül többen nemmel szavaztak, amikor a rezsicsökkentéssel kapcsolatos intézkedésekről döntött a parlament.A Fidesz 2013-tól mintegy 25 százalékkal csökkentette a gáz, az áram és a távhő árát, ennek köszönhetően kb. 350 milliárd forinttal több marad a családok zsebében, ezzel szemben a baloldali kormányok semmit nem tettek akkor, amikor övék volt a kormányzás.A sorozatos rezsicsökkentésekkel mára elértük, hogy Európában a magyar családok fizetik a második legkevesebbet a földgázért és az áramért is.Az idén létrehozzuk a nemzeti közműszolgáltatót, amely segíteni fogja a rezsicsökkentés fenntarthatóságát.(fidesz.hu)