Nem hagyjuk, hogy a magyarok ki legyenek szolgáltatva a külföldi szolgáltatóknak
2015.07.13
A Fidesz-frakció közleménye Fónagy János (NFM) nyilatkozatára

A Fidesz mindent megtesz azért, hogy fenntartsa a rezsicsökkentés eredményeit és nem hagyja, hogy a magyar családok ki legyenek szolgáltatva a külföldi közműszolgáltatóknak, ahogy az a baloldal kormányzása idején volt."Európában a magyar családok fizetik a második legkevesebbet a földgázért és az áramért is."A baloldal a mai napig támadja a rezsicsökkentést és a külföldi közműszolgáltatók érdekeit védi, ahogy tette ezt kormányzása alatt is, amikor a külföldi szolgáltatók több mint ezermilliárd forint tiszta profitot tudtak kisöpörni az országból, eközben a magyar családok rezsijét tizenötször emelték meg. 2010 előtt a fizetésükhöz képest a magyarok fizették a legmagasabb gáz árat és a második legmagasabb áram árat Európában.A magyar reformok működnek, a rezsicsökkentésekkel mára elértük, hogy Európában a magyar családok fizetik a második legkevesebbet a földgázért és az áramért is. Több pénz marad a családoknál, egy család átlagosan évente 170 ezer forintot takarított meg.A Fidesz célja, hogy Magyarországon legyen a legolcsóbb az energiaellátás Európában és a magyar lakosság soha többé ne legyen kiszolgáltatva a külföldi szolgáltatóknak.(fidesz.hu)