A rezsicsökkentés a legfontosabb bizonyíték, hogy a magyar reformok működnek
2015.08.05
A Fidesz-frakció reagálása Szabó Zsolt nyilatkozatára

A baloldallal ellentétben, - amely a magyarokat kiszolgáltatta a külföldi szolgáltatóknak és folyamatos rezsiemelésekkel sújtotta a lakosságot - a Fidesz energiapolitikájának legfőbb célja, hogy Európán belül hazánkban legyen a legolcsóbb az energia, javuljon az ország energiabiztonsága és a magyar családok rezsikiadásait csökkentsük. A rezsicsökkentés sikerült, mert a magyar reformok működnek."Ismét 3 millió család rezsicsökkentését segítjük."Az energiapolitikai reformoknak köszönhetően elértük, hogy 2015 év végére a magyarok már 574 milliárd forintot spórolnak meg, egy családnál átlagosan 170 ezer forinttal több marad évente.A rezsicsökkentés eredményeként ma a magyarok fizetik Európában a második legkevesebbet a földgázért, az áramért, és mindent megteszünk, hogy ezt az eredményt a nemzeti közműszolgáltató működtetésével megőrizzük.Az energiahatékonysági felújításokat támogató Otthon Melege Programmal ismét 3 millió család rezsicsökkentését segítjük. (fidesz.hu)