Az MSZP bort iszik és vizet prédikál
2015.08.19
A Fidesz-frakció reagálása az MSZP rezsicsökkentéses nyilatkozatára

Bort isznak és vizet prédikálnak - a Gyurcsány-kormány kormányzása alatt háromszorosára emelte a gáz árát és duplájára az áram árát."Amíg a Fidesz kormányoz, meg fogja védeni a rezsicsökkentés eredményeit és arra kéri a kormányt is, hogy menjen el a legmesszebbmenőkig a rezsicsökkentés védelmében."A külföldi szolgáltatók és az MSZP kezdettől támadják a rezsicsökkentést és mindent megtesznek azért, hogy eltöröljék a rezsicsökkentés politikáját.Azonban amíg a Fidesz kormányoz, meg fogja védeni a rezsicsökkentés eredményeit és arra kéri a kormányt is, hogy menjen el a legmesszebbmenőkig a rezsicsökkentés védelmében.Soha többé nem hagyjuk, hogy a magyar családok ki legyenek szolgáltatva a külföldi közműszolgáltatóknak, akik a Gyurcsány-korszakban több mint ezermilliárd forint tiszta profitot tudtak kisöpörni az országból, miközben egész Európában a magyarok fizették a legmagasabb gáz árat és a második legmagasabb áram árat - fizetésükhöz képest.A rezsicsökkentésekkel mára elértük, hogy Európában a magyar családok fizetik - második helyen állva - szinte a legkevesebbet a földgázért és az áramért is.2015 év végére a magyarok már 574 milliárd forintot spórolnak meg, egy családnál átlagosan 170 ezer forinttal több marad évente.Ezt az eredményt segíti megtartani az Első Nemzeti Közműszolgáltató is, amely jövőre már áramszolgáltatást is a nemzeti közműszolgáltatás részévé teszi és a teljes lakosság földgázszolgáltatója is lesz. (fidesz.hu)