A Jobbik eltörölné a családok otthonteremtési kedvezményét
2016.02.04
A Jobbik eltörölné a családok otthonteremtésének kedvezményét, és saját tulajdonú lakások helyett bérlakásokba kényszerítené fiatalok százezreit – közölte Szabó Krisztián.

A Fidelitas országos alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján felidézte: a Jobbik Ifjúsági Tagozatának egyik helyi elnöke már arról beszélt, hogy a csok helyett bérlakás-programot kellene indítani."Megdöbbentő, hogy a Jobbik albérletetekbe, bérlakásokba kényszerítené a magyar fiatalokat."Ennek kapcsán kifejtette: megdöbbentő, hogy míg a kormány az elmúlt 26 év legnagyobb családpolitikai intézkedését valósítja meg, addig „egyesek saját politikai pecsenyéjük sütögetését többre tartják családok százezreinek boldogulásánál”. „A Jobbik IT vezetője színt vallott, a Jobbik eltörölné a családok otthonteremtésének kedvezményét, és saját tulajdonú lakások helyett bérlakásokba kényszerítené fiatalok százezreit” – emelte ki Szabó Krisztián.A családok otthonteremtése nemzeti ügy, éppen ezért megdöbbentő, hogy a Jobbik, amely szélkakakas módjára változtatja álláspontját, albérletetekbe, bérlakásokba kényszerítené a magyar fiatalokat - vélekedett.Fotó: fidesz.huEzzel szemben a Fidelitas mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a magyar kormány a családok százezreit pozitívan érintő intézkedéseit kiterjessze a fiatalabb korosztályokra is – utalt az ifjúsági szervezet javaslatára a fecske- és gólyaházakról.(fidesz.hu)