Az ellenzék nem támogatta az adócsökkentéseket
2016.06.07
A Fidesz-frakció közleménye

"A kormánypárti támogatással elfogadott adócsökkentések több tízezer forintos megtakarítást jelentenek a családoknak."Jövőre mindenki előrébb léphet, tovább csökkennek az adók. Az ellenzék azonban ezúttal sem támogatta a kormány adócsökkentési javaslatait.Nem támogatták sem a legfontosabb élelmiszerek áfájának csökkentését, sem a kétgyermekesek családi adókedvezményének növelését, sem a hazai vállalkozások adókedvezményeinek növelését.A baloldal ugyanazt a politikát folytatja, amit a kormányzása alatt, akkor duplájára emelték az élelmiszerek és a lakás áfáját, megszüntették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési adókedvezményeket.A kormánypárti támogatással elfogadott adócsökkentések több tízezer forintos megtakarítást jelentenek a családoknak, a nyugdíjasoknak, a legelesettebbeknek és a hazai vállalkozások támogatása révén hozzájárulnak a foglalkoztatás és a gazdaság növekedéséhez is. (fidesz.hu)