A Jobbik már megint mást mond, és mást cselekszik
2016.08.04
A Fidesz-frakció reagálása Farkas Gergely (Jobbik) nyilatkozatára

"Ezeket az intézkedéseket a Jobbik a baloldallal együtt soha nem támogatta."A Jobbik már megint mást mond, és mást cselekszik. Most a fiatalok lakhatásának támogatásáról beszél, miközben a baloldallal együtt rendszeresen támadja a kormány által indított Otthonteremtési programot, amely a rendszerváltás óta a legnagyobb segítség ahhoz, hogy a fiatalok olcsóbban jussanak saját lakáshoz.Azok a fiatalok, akik új, saját lakás vásárlásában gondolkodnak, most 27 százalék helyett 5 százalékos lakásáfára és áfavisszatérítésre számíthatnak, ez milliókkal teszi olcsóbbá az otthonteremtést.A kollégiumi férőhelyek is bővülnek, mert a kormány számos egyetem fejlesztését jelentős kollégiumi férőhelybővítéssel köti össze.A kormány számos intézkedéssel - például adócsökkentésekkel és béremelésekkel - segíti, hogy az olyan költségeket, mint például egy főiskolás gyermek lakhatása, valamivel könnyebben megfizethetővé tegye a családok számára. Ezeket az intézkedéseket a Jobbik a baloldallal együtt soha nem támogatta. (fidesz.hu)