Folytatni kell a harcot a béremelésekért
2016.11.18
A Fidesz-frakció reagálása Varga Mihály bejelentésére

A frakció arra kéri a kormányt, hogy folytassa a tárgyalásokat, és harcoljon tovább a béremelésekért. A kormánypártok célja, hogy miután a közszférában már elkezdődtek az emelések, a versenyszférában is jelentős béremelés valósuljon meg."A frakció kész minden támogatást megadni ahhoz, hogy a béremelésért adócsökkentések is történjenek."A minimálbéremelés különösen fontos, melynek kapcsán el kell menni a falig. A frakció kész minden támogatást megadni ahhoz, hogy a béremelésért adócsökkentések is történjenek.A Fidesz mindig az adócsökkentés pártján állt, hiszen ennek eredményeként több pénz marad az embereknél.Amióta az adók csökkennek, a magyar gazdaság erősödik, nő a foglalkoztatottság és a bérek is emelkednek.Készek vagyunk a munkáltatók terheit tovább enyhíteni, mert így a bérek is tovább emelkedhetnek, és ha a minimálbér nő, akkor az általános bérszínvonal is emelkedni fog.(fidesz.hu)