Egy kis dobozba végtelen szeretet belefér
2016.12.14
A Fidesz női politikusai felkeresték a Deák téren felállított Cipősdoboz Várat, és elhelyezték a hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt karácsonyi ajándékaikat, felhívva az emberek figyelmet arra, hogy vegyék észre a közvetlen környezetükben élő, nehéz sorsú társaikat, és karácsonyi figyelmességként tegyék szebbé egy-egy család ünnepét.

Király Nóra rámutatott, a jótékonykodás kiemelten fontos karácsony idején. Sok olyan embertársunk van, akiknél nem kerül ajándék a fa alá, és sok gyerek tölti kórházban az ünnepeket, ezért szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a szegény sorsú, beteg gyerekeknek jobb karácsonya legyen – fűzte hozzá. "a jótékonykodás kiemelten fontos Karácsony idején."Újbuda alpolgármestere elmondta, a mai napon útnak indul egy nagyobb szállítmány ajándék a Böjte Csaba által nevelt árva gyerekekhez. Király Nóra arra biztat mindenkit, hogy gondoljanak a rászorulókra, nézzenek körbe a környezetükben, hogy van-e olyan ember, család, mely segítségre szorul, és jól esne nekik egy apró ajándék. Bízunk benne, hogy minél több gyermeknek, családnak tudunk örömet okozni karácsonykor – fogalmazott.Fotó: fidesz.huVitályos Eszter hangsúlyozta, a segítség nem a pénzről és az anyagi lehetőségekről szól. Az uniós fejlesztésekért felelős államtitkár arra biztat mindenkit, hogy nézzen körül otthon, van-e olyan gyerekjáték, melyet már nem használnak, vagy kisruha, melyet már nem hordanak. Egy ilyen cipősdobozba végtelen szeretet belefér – fogalmazott Vitályos Eszter.Rónaszékiné Keresztes Mónika, a Fidesz budapesti alelnöke elmondta, nem lehet tudni, hogy melyik gyerekhez kerül az ajándék, de biztos abban, hogy ha kibontja, nagyon fog örülni neki.(fidesz.hu)