Orbán Viktor Grúziába utazik hivatalos látogatásra
2017.04.20
Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután hivatalos látogatásra Grúziába utazik több tárcavezető és egy üzleti delegáció kíséretében - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Közölte: a magyar kormányküldöttség tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.Pénteken Orbán Viktor Tbilisziben megkoszorúzza a Hősi Emlékművet, majd megbeszélést folytat Giorgi Kvirikasvilivel, Grúzia miniszterelnökével.Ezt követően kormányközi együttműködésről szóló dokumentumok aláírására kerül sor a két miniszterelnök jelenlétében. Péntek délután Orbán Viktor és Giorgi Kvirikasvili lezárja az egész nap zajló magyar-grúz üzleti fórumot.A magyar miniszterelnök Tbilisziben megbeszélést folytat Giorgi Margvelasvili grúz államfővel és Irakli Kobakhidze parlamenti elnökkel is - ismertette a programot Havasi Bertalan.(MTI-fidesz.hu)