2017.05.01
A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása az ellenzéki pártok nyilatkozataira

Az ellenzék, ha a dolgozókról van szó, akkor csak majálisi szónoklatokra képes, de amikor az adócsökkentésekről és a béremelésekről kell dönteni, akkor nem támogatja azokat."A Fidesz kormányzása óta a segélyt felváltotta a munka."Az ellenzéknek mindig fontosabbak a saját hatalmi érdekei, mint a munkából élő családok. Ha rajtuk múlik, akkor mára egyetlen a munkát érintő adócsökkentés sem valósulhatott volna meg. A Fidesz kormányzása óta a segélyt felváltotta a munka, 700 ezerrel többen dolgoznak, 12 százalékról 4,5 százalékra csökkent a munkanélküliség, csökkennek az adók, Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját és társasági adóját vezettük be, nő a gazdaság és nőnek a bérek is.A 2018-as költségvetés a munkából élők költségvetése lesz, jövőre tovább csökkennek a munkát terhelő adók, tovább nő a minimálbér, a szakmunkás minimálbér, folytatódnak a béremelési programok és tovább nő a kétgyermekesek családi adókedvezménye is.(fidesz.hu)