A Fidesz a gyermekes családok mellett áll
2017.05.28
A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség közleménye Gyermeknap alkalmából

A gyermekes családok, a gyermekvállalás előtt állók, ma biztosak lehetnek abban, hogy a kormánypártok mellettük állnak."A gyermek a legfőbb érték nem csak a családok, hanem a nemzet számára is."Meggyőződésünk, hogy Brüsszel és balliberálisok politikájával szemben nem migránsokkal, hanem a gyermekek és a családok támogatásával kell kezelni a népesedési problémákat.A gyermek a legfőbb érték nem csak a családok, hanem a nemzet számára is. A baloldallal szemben, amely a megszorításokkal és az adóemelésekkel mindig csak egyre nagyobb terhet tett a családokra, a Fidesz célja az, hogy csökkentse a családok terheit, több pénzt hagyjon náluk és minden segítséget megadjon a gyermekvállaláshoz, a gyermekneveléshez.Ezért vezettük be a családi adórendszert, a gyed-extrát, az ingyenes tankönyvellátást, az otthonteremtési, a bölcsőde- és óvodafejlesztési programot és ezért terveztük úgy a 2018-as költségvetést, hogy abban újabb adócsökkentések és béremelések segítik a családok megélhetését.Jövőre minden eddiginél több jut ingyenes gyermekétkeztetésre és otthonteremtésre, tovább emeljük a kétgyermekesek adókedvezményét, és a családvédelmi akciótervben még több terhet veszünk le a gyermekes családok válláról.Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató(fidesz.hu)