A lehető leghatározottabban fel kell lépni a Soros-tervvel szemben
2017.10.17
Akkor lehet sikeres a Soros-tervvel szembeni fellépés, ha azt az emberek véleményére alapozza a kormány – hangsúlyozta Tuzson Bence.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a nemzeti konzultáció újpesti fórumán tartott előadást. A helyi Fidesz irodájának nagytermét zsúfolásig megtöltő hallgatóságot Zsigmond Barna Pál, a Fidesz újpesti választókerületi elnöke és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere köszöntötte."a határkerítés lebontása Soros tervének egyik alapeleme."Tuzson Bence előadásában felhívta a figyelmet arra, hogy fogalmakat kezd átértékelni Európa. Az európai „fogalomgyárosok” kezdik átértelmezni a menekült fogalmát, azt ki akarják terjeszteni azokra a migránsokra is, akik gazdasági okokból próbálnak bejutni – fűzte hozzá.Kiemelte, 2015-től kezdődően nagyon erős nyomás van a magyar határon, és felhívta a figyelmet arra, hogy rövid időn belül 60 millió ember érheti el az unió határait. Elmondta azt is, hogy a nemzetközi szabályozás alapján az első biztonságos országban kell menedéket adni annak, akit üldöznek.A fideszes képviselő ismertette a Soros-terv fő elemeit. Elmondta, a milliárdos azt szeretné, hogy évente egymillió bevándorló jöhessen be az Európai Unióba, nekik fejenként 9 millió forintot adjanak, és kötelezően osszák szét őket a tagországok között. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a határkerítés lebontása Soros tervének egyik alapeleme.Fotó. fidesz.huKiemelte, vannak olyan kérdések, melyet 20-30 év alatt helyre lehet hozni, de ha a bevándorlás kérdését rontjuk el, akkor 50-100-200 év múlva más lesz Magyarország.Tuzson Bence hangsúlyozta azt is, hogy az utóbbi időszaknak olyan eredményei voltak, melyek távlatokat nyitnak Magyarország számára. Ezzel kapcsolatban emlékeztetett a munkahelyteremtésre, a rekord alacsony munkanélküliségre, a béremelésekre, a közbiztonság javulására, a rezsicsökkentésre és a családok támogatására. Aláhúzta, komoly fejlődés előtt áll Magyarország. Akkor tudja Magyarország ezeket a lehetőségeket megragadni, és megóvni hazánkat a jövő számára, valamint a gazdaságot erősíteni, ha a bevándorlás kérdésében kiállunk Magyarország mellett – fűzte hozzá.A nemzeti konzultáció fontosságával kapcsolatban aláhúzta, középállamként feladatunk, hogy a Soros-tervvel szemben a lehető leghatározottabban fellépjünk, de csak úgy lehet hatásosan megtenni, ha a kormány ezt az emberek véleményére alapozva teszi.(fidesz.hu)