Soros nem a mi világunkat támogatja
2017.11.10
Soros György nem a mi világunkat támogatja, a nyitott társadalomról alkotott koncepciója - amely szerint mindazt a világból, ami ide akar jönni, be kell engedni - nem szól arról, hogy milyen erkölcsi alapon van bárkinek joga idejönni és azt gondolni, elveheti azt, ami a miénk - emelte ki Balog Zoltán XVII. kerületi fórumán.

A Védjük meg Magyarországot! című fórum XVII. kerületi állomását a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumban rendezték. A rendezvénynek helyt adó nagyterem zsúfolásig megtelt, többen az iskola aulájából hangszórókon követték a fórumot. A megjelenteket Dunai Mónika, Rákosmente országgyűlési képviselője köszöntötte. Beszédében aláhúzta, a kormány által elindított nemzeti konzultáció célja, hogy kikérje minden magyar állampolgár véleményét, mit gondol a közös a jövőnkről, milyen Európában, milyen Magyarországon szeretne élni."Az Európai Parlamentben olyan áttelepítési programokat támogatnak, amelyek éppen megfelelnek a Soros-tervnek."A fideszes politikus kiemelte, minden egyes ember véleménye számít. Fontos megtudnunk, hogy mit gondolnak az emberek a Soros-tervről, mely alapján 1 millió bevándorlót telepítenének Európába, lebontanák a kerítéseket, és kötelezően, felső korlát nélküli kvótarendszer alapján kellene befogadnunk a migránsokat – tette hozzá. Dunai Mónika felhívta a figyelmet arra, a bevándorlók nagy része nem is menekült, ők papírok nélkül, ellenőrizetlenül, ismeretlen szándékkal érkeznek Európába.Balog Zoltán elmondta: a Soros György által felvázolt terv célja, hogy egymillió migráns jöjjön Európába. Az, hogy egy milliárdosnak ilyen tervei vannak kevésbé lenne veszélyes, mint hogy e mögé beáll egy egész intézményrendszer.Az Európai Parlamentben olyan áttelepítési programokat támogatnak, amelyek éppen megfelelnek ennek a tervnek - tette hozzá.  Hangsúlyozta: Magyarországon meg kell védeni a munkahelyeket, a minimálbér emelést, a növekvő közbiztonságot, a rezsicsökkentést és a családok támogatását.A Soros-hálózatról szólva azt mondta, hogy az Európai Parlament 226 képviselője Soros György "fizetési listáján van". Ők Soros György megbízható szövetségesei - jegyezte meg. Mint a miniszter mondta, Magyarországon is vannak olyan ellenzéki politikusok, akik támogatnák a kerítés lebontását, továbbá a kötelező betelepítési kvótát a teljes ellenzék el tudja fogadni.Fotó: fidesz.huA déli határzár előtt volt olyan időszak, hogy napi 10 ezer ember érkezett ellenőrizetlenül Magyarországra - közölte Balog Zoltán, hozzátéve: Soros György arról is írt, hogy számukra a legnagyobb akadályt a nemzeti határok jelentik. Mi "ezeket az akadályokat nem is szeretnénk lebontani, mindaddig, míg ez a veszély fennáll" - fogalmazott a miniszter. Kitért arra, hogy a bevándorlás kezdete óta súlyos terrorista merényletek történtek Európában.Balog Zoltán rámutatott arra is, hogy ENSZ és NATO előrejelzések szerint az elkövetkező években 34-36 millió ember készül majd arra, hogy Európa felé elhagyja a hazáját. Elmondta azt is, hogy a bevándorlást ellenző tagállamokat folyamatosan támadják és fenyegetik Brüsszelből. "Nem a migránsokat gyűlöljük, hanem a migrációt utasítjuk el" - hangsúlyozta Balog Zoltán hozzátéve: akinek segítségre van szüksége, annak megpróbálnak segíteni, de "az értelmetlen segítség növeli a bajt". Mint mondta, "ne a bajt hozzuk ide, hanem a segítséget vigyük oda".(fidesz.hu, MTI)