Soros rombol, kárt okoz és magyar családok százezreit sodorta nehéz helyzetbe
2017.11.22
Soros György rombol, kárt okoz, és magyar családok százezreit sodorta nehéz helyzetbe - jelentette ki Puskás Imre szerdai sajtótájékoztatóján. A Fidesz szóvivője kiemelte, az elmúlt napokban Soros György frontális támadást intézett Magyarország ellen, mert hazánk nem kíván bevándorlóországgá válni.

Most már nemcsak a Soros György által finanszírozott civilszervezetek és a szövetségesének számító európai parlamenti képviselők támadják Magyarországot, hanem személyesen a milliárdos spekuláns is olyan nyilatkozatokat tett, melyben támadja hazánkat – jelentette ki Puskás Imre. Soros tegnapi RTL Klubos nyilatkozata után nehéz nem indulatossá válni – húzta alá.A kormánypárti politikus megjegyezte, Soros ebben a nyilatkozatában igyekszik magát a magyar nép „nagy barátjának” feltüntetni, miközben tudjuk, hogy kárt okoz, rombol, és magyar családok százezreit hozta nehéz helyzetbe."Nem engedhetjük a Soros-terv megvalósítását!"Felhívta a figyelmet arra, Soros György egész életében mások tönkretételével szerezte vagyonát, és emlékeztetett arra is, hogy 2008 októberében – a gazdasági és devizahiteles válság hazai mélypontján – támadást intézett az OTP ellen. Az OTP meggyengítését szolgáló tőzsdei manőverrel tett szert jelentős haszonra, akkor, amikor az ország és a legnagyobb bank is a legsebezhetőbb állapotban volt. Soros óriási kárt okozott a banknak, és sodort veszélybe többszázezer devizahiteles magyar családot.Fotó: fidesz.huA pénzügyi felügyelet eljárást indított Sorossal szemben, és közel 500 millió forintra büntette meg szándékos károkozásért, és azért, mert a törvények kijátszásával tett szert óriási haszonra egy nap alatt, valamint azért, mert megtagadta az együttműködést a hatóságokkal – elevenítette fel a történteket a szóvivő.Puskás Imre közölte, Soros György eddigi élete során minden vagyonát és hatalmát népek és országok meggyengítésével, tönkretételével szerezte. Kiemelte, a Soros-terv végrehajtása és Soros György nyílt társadalmának érvényesülése arról szól, hogy Európát el akarják árasztani migránsokkal, megváltoztatva a kontinens nemzeti összetételét, kultúráját, vallását, hogy meggyengítsék a nemzetállamokat. Felhívta a figyelmet arra, ha ez a terv sikerülne, akkor olyan központi politikai-gazdasági hatalom jönne létre Európában, amely támogatni tudná a spekulánsokat, mint amilyen Soros György is.A fideszes politikus arról is beszélt, hogy a migráció növekedésével Európában csökkent a biztonság, romlott az életminőség, megnövekedett a bűnözés és a terrorveszély, valamint kulturális és együttélési problémák jelentkeztek. Hangsúlyozta, a gazdasághoz hasonlóan a migráció ügyében is megnyilvánul a Soros-féle károkozás, rombolás, ez pedig veszélyezteti az európai nemzeteket és a magyar embereket. Ezt meg kell akadályozni, nem engedhetjük a Soros-terv megvalósítását – szögezte le.Puskás Imre azt kérte, aki még nem tette, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, hogy ebben a küzdelemben minél nagyobb támogatást érezhessen a háta mögött a kormány és a Fidesz.(fidesz.hu)