Hadházy Ákos hazudik
2017.11.25
A nemzeti konzultáció részvételi rekordot döntött, ez minden idők legsikeresebb konzultációja - reagált a Kormányzati Tájékoztatási Központ Hadházy Ákos (LMP) pénteki nyilatkozatára.

"Az LMP-s képviselő Ron Werber utasításainak megfelelően annak ellenére állít hazugságokat, hogy a közreműködő szervek munkatársaitól minden tájékoztatást megkapott, és a kérdőíveket is megtekinthette."Mint közleményükben írják: péntekig 1 754 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján. Ebből a NISZ Zrt. a mai napig átvizsgált és kibontott 599 500 darab küldeményt, a Kopint-Datorg Kft. pedig 489 265 db küldemény szkennelését és kiértékelését végezte el. Az internetes kitöltések száma 155 330.Hadházy Ákos szándékosan hazudik a konzultációval kapcsolatban - szögezik le.Egyútal kifejtik:szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Az eddig beérkezett íveknek még csak egy részét dolgozta fel az ezért a részfolyamatért felelős NISZ Zrt, és leányvállalata, Kopint-Datorg Kft.A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket.Emellett haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket Hadházy Ákossal szemben.Az LMP-s képviselő Ron Werber utasításainak megfelelően annak ellenére állít hazugságokat, hogy a közreműködő szervek munkatársaitól minden tájékoztatást megkapott, és a kérdőíveket is megtekinthette - zárul a közlemény.(MTI/OS - fidesz.hu)