Szél Bernadett ismét egy Soros-listással találkozott
2017.11.27
A Fidesz-frakció reagálása Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel. Ma azzal a Philippe Lambertssel találkozott, aki Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot. Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorláspolitika miatt és a migránsok betelepítésének híve.Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová ugyancsak Magyarország büntetését követelte. Egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével. Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott.(fidesz.hu)