Az aláírásgyűjtéssel a Soros-hálózatot védik
2017.11.28
A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagálása a Momentum nyilatkozatára

A Momentum ezzel az aláírásgyűjtéssel a Soros-hálózatot védi. Annak a Soros Györgynek gyűjtenek aláírásokat, aki migránsokkal akarja betelepíteni Európát és ehhez azokat az általa pénzelt szervezeteket használja fel, amelyekről a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény is szól.Ezzel az aláírásgyűjtéssel a Soros-gárda teljesen szembe megy a magyar emberek véleményével is, hiszen a korábbi Nemzeti Konzultáción a magyar emberek egyértelművé tették, hogy támogatják az átláthatósági törvényt. A migránspárti szervezeteknek azonban eszébe sincs bevallani, hogy milyen pénzekből működnek. A törvény mellett kitartunk, mert az átláthatóságra a korábbiaknál is nagyobb szükség van. Soros György több, mint 18 milliárd dollárt (4716 milliárd forintot) utalt át az alapítványának, ebből a pénzből fogják támogatni azokat a szervezeteket, amelyek migránsok behozatalán és a magyar választások befolyásolásán dolgoznak.(fidesz.hu)