Brüsszel nyíltan Európa migránsokkal való betelepítése mellett kampányol
2017.11.30
Brüsszel nyíltan Európa migránsokkal való betelepítése mellett kampányol. A Soros-terv végrehajtása mellett a legmagasabb szintű brüsszeli politikusok állnak ki – hangsúlyozta Halász János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz-frakció szóvivője emlékeztetett Jean-Claude Juncker szerdán elmondott szavaira, az Európai Bizottság elnöke úgy fogalmazott: az Európába vezető, és az Európán belüli legális migrációs útvonalak nélkül elveszettek vagyunk. Legális útvonalakra van szükségünk."Soros György javaslatai sorra visszaköszönnek nemcsak a brüsszeli nyilatkozatokból, hanem a döntésekben is és az Európai Parlament hivatalos állásfoglalásaiban is."Európának nyilvánvalóan szükség lesz bevándorlásra a következő évtizedekben, ezért legális útvonalakat kell teremtenünk mindazok számára, akik akarnak és képesek jönni, továbbá Afrika mindig a történelmünk része volt – idézte Halász János Jean-Claude Junckert.A kormánypárti politikus hozzátette, Soros György javaslatai között olvashattuk, hogy migránsokkal kell betelepíteni Európát, legalább évi 1 millióval és legális útvonalakat kell létrehozni.Halász János felhívta a figyelmet arra, hogy Soros György javaslatai sorra visszaköszönnek nemcsak a brüsszeli nyilatkozatokból, hanem a döntésekben is és az Európai Parlament hivatalos állásfoglalásaiban is.A Fidesz-frakció szóvivője aláhúzta, nyilvánvaló, hogy egy veszélyes javaslat indult el és a Soros-tervet át akarják verni a tagállamokon. Magyarországot, mely ennek útjában áll, le akarják járatni, meg akarják büntetni – mutatott rá.Fotó: fidesz.huArra kérünk mindenkit, hogy aki még nem tette, holnapig töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, hogy minél nagyobb erővel meg tudjuk védeni Magyarországot - hangsúlyozta Halász János.(fidesz.hu)