Soros György nyíltan beszállt a magyar választási küzdelembe
2017.12.01
Soros egyértelműen kimondta, hogy bele akar szólni a magyar belpolitikába és kampányt hirdetett a kormány ellen, tegnap pedig bejelentették, ennek a kampánynak megnyitják a vidéki irodáit is – hívta fel a figyelmet Hollik István pénteki sajtótájékoztatóján.

A tegnapi napon kiderült, hogy Soros György hálózata vidéki irodákat tervez nyitni. A Fidesz-KDNP-s képviselő emlékeztetett, két héttel ezelőtt Soros György egyértelműen kimondta, hogy bele akar szólni a magyar belpolitikába és kampányt hirdetett a kormány ellen, tegnap pedig bejelentették, ennek a kampánynak megnyitják a vidéki irodáit is. Aláhúzta, az elmúlt hetekben nemcsak Soros, hanem a hálózata is teljesen egyértelművé tette, hogy példátlan külső támadás indult a részükről Magyarország ellen."Soros is tudja, ahhoz, hogy a bevándorláspolitikában változás legyen Magyarországon, el kell mozdítania az Orbán-kormányt, ezért nyíltan beszállt a magyar választási küzdelembe."A vidéki Magyarországon is kampányolni kezdenek azért, hogy elfogadtassák Soros politikáját és a Soros-tervet; ehhez közösségeket fognak építeni. Elmondásuk szerint először Pécsett és Debrecenben nyílik ilyen Soros-kampányiroda – jelentette ki a képviselő. Elmondta azt is, hogy a spekuláns több százezer dollárt oszt szét még ezekben a hetekben erre a célra.Hollik István aláhúzta, egyértelmű, hogy ezzel a lépéssel is Soros Györgynek az a célja, hogy növelje birodalmát és befolyását Magyarországon, megerősítse hálózatát, még több helyen, még több embert, még több pénzt vet be azért, hogy saját érdekeit és migránspárti nézeteit érvényesítse.Emellett ellenkampányt indít Magyarország ellen, csak azért mert mi nem akarunk bevándorlóországgá válni és nem vagyunk hajlandóak elfogadni azt az utópisztikus gondolatot, melyet ő a nyílt társadalom eszmerendszerének nevez – tette hozzá.Fotó: fidesz.huA kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, hogy a nemzeti konzultáció után a Soros-birodalom minden szereplője megmozdult hazánk ellen. Hozzátette: Soros György személyes nyilatkozatokba és pénzosztásba is kezdett és az ügynökszervezetein, az Európai Parlamenten, a brüsszeli szövetségesein, az alapítványain, az általa kitömött külföldi és hazai médián keresztül támadja Magyarországot.Hollik István felhívta a figyelmet arra is, hogy a jövő héten Soros brüsszeli emberei ismét meghallgatásra citálják Magyarországot, ahol a Soros által pénzelt szervezetek szakértői fognak Magyarország ellen vádaskodni. A cél nyilvánvaló: Soros György meg akarja büntetni Magyarországot – húzta alá.Közölte azt is, hogy az Európai Parlamentben pedig készül a Magyarországot elítélő Soros-jelentés is.A képviselő arról is beszélt, hogy a hírek szerint Soros György már magyarországi ügyvédjeit is már magához rendelte, hogy a hazánk elleni támadás lépéseit megtervezzék. A Magyarország elleni támadás forgatókönyvének része, hogy arra akarják ösztönözni az EU vezetőit, hogy a következő költségvetési tárgyalásokon gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra mindaddig, amíg nem fogadja el a Soros által támogatott bevándorláspárti politikát – jelentette ki. Hollik István érdekesnek nevezte, hogy ezen a héten már meg is indultak az ilyen nyilatkozatok Magyarország ellen.A kormánypárti politikus kiemelte, a Soros-birodalom mindent elkövet Brüsszeltől Berlinig, hogy befolyást gyakoroljon a bevándorláspolitikára. De azt ő is tudja, ahhoz, hogy a bevándorláspolitikában változás legyen Magyarországon, el kell mozdítania az Orbán-kormányt, ezért nyíltan beszállt a magyar választási küzdelembe, és mindent megtesz azért, hogy egy vele együttműködő, bevándorláspárti kormányt ültessen a hatalomba – fejtette ki a Fidesz-KDNP-s képviselő.Óriási erők és pénzek mozdulnak meg most Magyarország ellen, ezért minden erőre szükség lesz ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot és a magyar emberek biztonságát – húzta alá Hollik István.(fidesz.hu)