Minden rekordot felülmúlt a részvétel - köszönjük!
2017.12.03
Minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt - mondta Hidvéghi Balázs vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, a Fidesz-KDNP nevében szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, vette a fáradságot, hogy elmondja a véleményét a Soros-tervről és visszaküldte a kérdőívet. "az LMP-től egészen a Jobbikig az ellenzéki pártok sorra próbálják hitelteleníteni a nemzeti konzultációt. A konzultációt is azért támadják, mert bevándorláspártiak"A kormánypárti politikus közölte, a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt a nemzeti konzultációban. Ezek közül 175 ezren pedig az interneten töltötték ki.Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a minden eddigi rekordot felülmúló óriási érdeklődés és részvétel világosan jelzi, hogy pártokon átívelő nemzeti ügyről van szó. Hozzátette: ezt az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni, megérteni ahelyett, hogy támadja a magyar emberek véleménynyilvánítását.A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett arra, hogy az ellenzék korábban tagadta, hogy létezik bevándorlási probléma, aztán tagadta, hogy léteznek kvóták, most pedig tagadják a Soros-tervet. Hozzáfűzte, közben pedig minden olyan döntést és előterjesztést megszavaztak Brüsszelben, amelyek gyakorlatilag a Soros-tervben szereplő konkrét javaslatokat ültetik át az európai jogszabályok, intézkedések területére.Fotó: fidesz.huHidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy a Fidesz a nemzeti konzultációval párhuzamosan egy tájékoztatási akciót is indított, ez volt az országjáró fórumok sorozata. A célja az volt, hogy minél több emberrel közvetlenül, személyesen is tudjunk találkozni. Elmondjuk a véleményüket a Soros-tervről és meghallgassuk az emberek álláspontját is – fogalmazott a kormánypárti politikus."Az ellenzék most sem a magyar emberek oldalán áll"A Fidesz kommunikációs igazgatója ismertette, az elmúlt hetekben 208 nyilvános fórumot tartottunk 164 településen 54 előadó részvételével, közel 40 ezer emberrel találkoztunk közvetlenül. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezeken a fórumokon - tette hozzá. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a magyar emberek masszív, erős kiállása hatalmas segítséget jelent a kormány számára. Hozzátette, azonban most jön a neheze, a következő időszakban át akarnak gázolni Magyarországon.A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy az elmúlt hetekben óriási erők mozdultak meg azért, hogy elhallgattassák a magyar emberek véleménynyilvánítását és megkérdőjelezzék a konzultáció súlyát, hitelességét.Hidvéghi Balázs elmondta, Soros György személyesen is beszállt ebbe a küzdelembe. Sőt, most már beszállt a választási küzdelembe is. Hozzátette, vidéken irodákat nyitnak a Soros szervezetek, hatalmas összegeket, 18 milliárd dollárt utalt át a Nyílt Társadalom Alapítvány hálózat részére, nyilván nem véletlenül.A Fidesz kommunikációs igazgatója rámutatott, ennek egyetlen oka, hogy el akarja takarítani az útból az Orbán kormányt, el akarja mozdítani azt a kormányzatot, amely leghatározottabban szembemegy a migrációpárti Soros elképzelésekkel."Nemet mondunk a Soros-tervre és az európai migrációra és a magyar emberek érdekeit fogjuk védeni mások érdekeivel szemben"Hidvéghi Balázs elmondta, a Soros listán szereplő, Soros szövetségeseinek titulált képviselők Brüsszelből egymás után üzengetnek a magyar kormánynak és hazánknak. Hozzátette, azt üzenik, hogy el kell fogadnunk a felső korlát nélküli kötelező kvótát. Ha valaki szembemegy ezzel, azt az országot meg kell büntetni. Egy összehangolt támadás zajlik a magyar kormány és a konzultáció ellen – fogalmazott a kormánypárti politikus. Hidvéghi Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy az LMP-től egészen a Jobbikig az ellenzéki pártok sorra próbálják hitelteleníteni a nemzeti konzultációt. A konzultációt is azért támadják, mert bevándorláspártiak - tette hozzá. Az ellenzék most sem a magyar emberek oldalán áll – szögezte le Hidvéghi Balázs, hozzátéve, úgy tűnik, hogy Soros György és az őt támogató brüsszeli bürokraták érdekeit képviselik Magyarországon.A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, nincs egyetlen olyan ellenzéki erő, akire a magyar emberek számíthatnának ebben a kérdésben. A Fidesz-KDNP szövetség azonban mindent el fog követni annak érdekében, hogy a magyar emberek véleményét tükröző álláspontot képviseljen azokban a vitákban, amely előttünk állnak – közölte.Nemet mondunk a Soros-tervre és az európai migrációra és a magyar emberek érdekeit fogjuk védeni mások érdekeivel szemben – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs. (fidesz.hu)