Soros György teljes erővel beszállt a magyar választási kampányba
2017.12.08
Soros György pénteken megjelent cikkével egyértelművé tette, hogy teljes erővel beszállt a magyar választási kampányba - hangsúlyozta Puskás Imre pénteki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szóvivője elmondta, Soros György mai üzenete is egyértelmű, a magyar kormány és a magyar nép áll leginkább útjába a Soros-terv végrehajtásának. Hozzátette: Soros György a nemzeti konzultációnak az eredményét is semmibe vette. Megjegyezte, így kell viszonyulni az ő demokrácia értelmezéséhez."Soros György mai üzenete is egyértelmű, a magyar kormány és a magyar nép áll leginkább útjába a Soros-terv végrehajtásának"Soros György is látja, hogy a rekordrészvétellel lezajlott Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció eredménye minden eddiginél veszélyesebb számára – fogalmazott a kormánypárti politikus, hozzátéve, a magyar emberek nem fogják szó nélkül hagyni a Soros-terv végrehajtását és azt, hogy migránsok árasszák el Európát.Puskás Imre hangsúlyozta, Soros György tudja, hogy az emberek hangjánál erősebb fegyver nem létezik. Közölte, a nemzeti konzultáció számára és a brüsszeli politikusok számára egy veszélyes precedenst teremthet. Puskás Imre ismertette, a nemzeti konzultációban elmondhatták az emberek, hogy mit gondolnak a kötelező betelepítésről és a Soros-tervről. A Fidesz szóvivője rámutatott, azt láthatjuk, hogy Európában is az emberek egyre inkább támogatják a magyar kormány bevándorláspolitikáját.Fotó: fidesz.huA kormánypárti politikus elmondta, egyre több olyan közvélemény kutatási eredményt ismerhetünk meg, amiből levonhatjuk a következtetést, hogy a brüsszeli bevándorláspárti politikusok és Soros György véleménye között egyre nagyobb a szakadék.Puskás Imre felhívta Soros György és a brüsszeli bevándorláspárti politikusok figyelmét arra a néhány nappal ezelőtt megjelent közvélemény kutatásra, amely Németországot, Ausztriát és kilenc kelet-közép-európai országot érintett."az a gondolkodás, ami Soros Györgyöt és a brüsszeli bevándorláspárti politikusok jellemzi, szembemegy azzal, amit Európában az emberek gondolnak a migrációról."Az eredményt ismertetve Puskás Imre rámutatott, a közép-európai országokban tízből nyolc ember ellenzi a migrációt és még Németországban is tízből hatan foglalnak így állást.Hozzátette, tízből kilenc ember egyáltalán nem akarja, hogy betelepítsék a migránsokat, és egyre többen értenek egyet a magyar kormány politikájával. Puskás Imre leszögezte, az a gondolkodás, ami Soros Györgyöt és a brüsszeli bevándorláspárti politikusok jellemzi, szembemegy azzal, amit Európában az emberek gondolnak a migrációról.Soros György minden eddiginél nagyobb erővel támadja a magyar népet és támadja a nemzeti konzultációt és annak az eredményét – hangsúlyozta Puskás Imre.A Fidesz szóvivője elmondta, miközben Soros György támadja a nemzeti konzultációt és a magyar embereknek a véleményét, aközben saját tevékenységét igyekszik fényezni. Közölte, tudjuk, hogy Soros György hatalmas vagyonát spekulációval, mások tönkretételével érte el.Puskás Imre felidézte, hogy tőle tudjuk, mikor üzleti kérdésben döntést hoz, erkölcsi szempontok nem vezérlik, csak gazdasági haszonelvű szempontok alapján dönt. Amikor dollár milliárdokkal támogatja az NGO-kat, a médiát, akkor valójában egy politikai befektetést folytat, amely a saját gazdasági, politikai szempontjainak az érvényesülését támogatja – fogalmazott a Fidesz szóvivője.A kormánypárti politikus elmondta, hogy Soros György most azt is tagadja, hogyan nyilatkozott korábban, miközben ami az elmúlt hónapokban Brüsszelben zajlik, azt igazolják, hogy a Soros-terv mögé felsorakozott az Európai Parlament és az Európai Bizottság többsége.A kötelező kvótáról először Soros György beszélt és ajánlotta 2015-ben Brüsszel számára – hangsúlyozta Puskás Imre.(fidesz.hu)