Nemzeti konzultáció: a kormány feljelentést tett rágalmazás miatt
2017.12.11
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

A kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt."Hadházy Ákos és képviselőtársa valótlanságokat állított a nemzeti konzultációval kapcsolatban."Mint ismert, Hadházy Ákos és képviselőtársa valótlanságokat állított a nemzeti konzultációval kapcsolatban, különös tekintettel a részvételi adatokra.A kormány részvételi adatokkal kapcsolatos tájékoztatását igazolja, hogy a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke december 7-én hitelesítette a ténytanúsító jegyzőkönyvet.A dokumentum szerint december 6-ig összesen 2.171.500 darab konzultációs válaszküldemény érkezett (ez a szám értelemszerűen nem tartalmazza az internetes kitöltések számát, amely 178 491).Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről. Ez nem véletlen, tudva, hogy az LMP támogatta ezeket az uniós intézményekben.(fidesz.hu)